Business

Langt de fleste danskere tager væk hen over sommeren, og endnu flere ænser ikke, hvad det ganske danske land har at tilbyde hen over sommeren.

Virksomhed

Rold StorKro

Adresse

Vælderskoven 13, 9520 Skørping

Telefon

98 37 51 00

E-mail

Roldstorkro@rold.dk

Webside

https://rold.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Tag på ferie i den danske natur

I Danmark har vi et utroligt flot og velholdt natur- og skovmiljø, som helt klart fortjener et besøg.

Der findes ikke noget mere afslappende end at tage ud i den danske natur og nyde omgivelserne, fuglefløjten og alt det, der nu hører sig med. Man kan derfor med fordel afsætte en weekend eller to i løbet af sommeren, hvor man lige kommer ud i naturen og væk fra alt støj og larm fra den indre by.

Tag ud i det blå - med nordjyske klipklapper på

Nordjylland er én blandt mange regioner, der har et utroligt rigt og flot naturmiljø. Heriblandt kan der nævnes Rold Skov, der er en meget fin og skøn skov at trave rundt i. Rold Skov har flot natur og søer tilhørende sig, så der er rig mulighed for at komme ud og få en dyb indånding af rigtig dansk natur.

Kan man lide at løbe eller cykle, er der også mange muligheder for at udfolde disse fysiske aktiviteter. Er man mere til at tage på hikes, er dette også utroligt populært i netop dette område.

Hvad gør man når solen går ned og man er sulten?

Er man ikke til shelters og bålmad, så kan man med fordel benytte sig af den nærliggende Rold StorKro, som har både restaurant og overnatningsmuligheder for hele familien. Som nabo til Rold Skov, har Rold StorKro mange fantastiske tilbud, man kan nyde godt af hen over sommeren, uden at man skal gå på kompromis om at være ude i den smukke danske natur.

Heriblandt tilbyder Rold StorKro en Sommer-Weekend, der byder på lækker mad og overnatning samt en guidet travetur og en skøn søndagsfrokst. Så kom ud og nyd den danske natur hen over sommeren og nyd det gode vejr og de lækre omgivelser.