Business

Den korrekte seng har faktisk større betydning for ens søvn og velvære, end man lige skulle gå og tro.

Virksomhed

Startpakke.com

Adresse

Borupvang 2b, 2750 Ballerup

Telefon

20758564

E-mail

kontakt@startpakke.com

Webside

https://startpakke.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. oktober

Sov som en drøm

Du er vågen hvert andet minut. Vender og drejer dig for at finde den rigtige sovestilling. Vækkeuret giver dig ikke flere minutter af den grund. Det er med at få øjnene lukket, så du er klar til morgendagens strabadser. Men lyden, der fortæller dig, at det er tid til at komme ud af sengen, giver sig ikke. Det er tid til at stå op, men dine øjne er stadig meget tunge. Kender du også den følelse? Så kan det være på tide, du får udskiftet din gamle seng, og får dig en ny, der kan få dig til at sove som en drøm.

Sengen der passer til dig

Der er forskellige sengetyper, så det er vigtigt, at du får valgt den rigtige seng, som passer til netop dine sovevaner. Med en kontinentalseng får du en seng, der består af flere lag, hvilket giver mere støtte end eksempelvis en boxmadras.
De flere lag i kontinentalsengen er bygget op således, at det nederste lag er en boxmadras, det midterste lag er en springmadras, mens det øverste lag indeholder topmadrassen. Udover lagene skal du også forholde dig til fastheden af madrasserne. Dette kan din vægt være medbestemmende overfor. Er din vægt under 75 kg skal den være blødere, mens over 95 kg mere fast.
Opbygningen af kontinentalsenge kan altså give dig den perfekte nattesøvn med den nødvendige støtte, der forhåbentlig kan give lidt mere morgenglæde i hverdagen.

Mange udbydere

Det er ikke kun valget af sengen, der kan være svær. På det online marked finder du mange udbydere af kontinentalsenge. Du kan derfor med fordel sammenligne senge online, og få skabt dig et overblik over udbuddet. Pris, kvalitet og størrelse er nogle vigtige faktorer, når du sammenligner. Disse kan i sidste ende få betydning for, hvordan din nattesøvn bliver. Gør dig selv en tjeneste, så du kan drømme sødt.