Business

Har du nogensinde hørt om skueglas før? Hvis ikke, er det næsten et under. Skueglas er nemlig en fantastisk slags glas til industrien.

Virksomhed

Mirit Glas

Adresse

Marielundvej 37 D, 2730 Herlev

Telefon

+45 44 94 44 49

E-mail

post@mirit.dk

Webside

https://miritglas.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. februar

Skueglas til inspektion i industrien

Skueglas er også kendt som “kigglas”, “glukglas” eller “inspektionsglas”, fordi du med skueglas kan holde øje med, hvad der foregår bag glasset.

Skueglas gør, at du kan holde øje med farve, gas, mængde, temperatur og i det hele taget processen gennem glasset. Og så er det meget hærdet, så det, der er i eller bag glasset, bliver der.

Skueglas har nogle forskellige egenskaber og funktioner. Typisk bruges skueglas til at holde måleapparater eller instrumenter adskilt, så det kan overvåges.

Skueglas kan eksempelvis bruges således:

*Til faste masser og materialer, eksempelvis korn i en kornsilo eller cement i en tank.

*Flydende væsker, eksempelvis olie, vand, kemikalier, flydende fødevarer med mere.

*Luft, gasser eller varme, eksempelvis under tryk eller vakuum.

*Forbrændingsprocesser med høje temperaturer, hvor det er nødvendigt med inspektionsglas.

*Fryseprocesser ved lave minusgrader, hvor det er nødvendigt med inspektionsglas.

I mange brancher anvendes skueglas til fødevarer, medicinal, marine, transport, proces og offshore. Skueglas kan også bruges til at eksplosionssikre områder.

Du kan få levering af skueglas fra forskellige glasvirksomheder rundt omkring i Danmark. Mange af virksomhederne tilbyder specialtilpasning af skueglasset, så det kan fås i den tilstand, der er nødvendig.

Safir glas har næsten diamantstyrke

Den er god nok. Safirglas til industribrug er et meget kostbart og fantastisk materiale. De fleste producenter leverer kun safirglas efter ordre, da det koster meget at producere.

Safirglas har så stærk en kvalitet, at det ikke kan bearbejdes efterfølgende, og derfor er det selvfølgelig af stor vigtighed, at det bestilles præcist.

Safirglas er især velegnet og efterspurgt, fordi det er et optisk klart krystal, som har en hårdhed lige under en diamants hårdhed - hvis vi kigger på Mohs hårdhedsskala. Safirglas er resistent over for almindelige syrer og baser og ved temperaturer, der er op til 1000 grader. Desuden er safirglas meget svært at ridse. Typisk bruges safirglas til skueglas, stregkodescannere, meget eksklusive ure og ganske særlige kameraer.

Du kan bestille safirglas efter ordre hos mange forskellige producenter i Danmark. Sørg for at indhente forskellige tilbud, så du får den bedst mulige service og pris.