Business

Nyt tag. Det kan sagtens være en svær beslutning at skulle tage, og det kan også sagtens blive dyrt! Men det behøver det slet, slet ikke at være.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

Sådan vælger du dit nye tag

Selvom det kan være forvirrende at vælge et nyt tag nu om dage, grundet de mange forskellige typer tage, så kan du med fordel blive klogere på nogle af typerne nedenfor, og gøre valget meget nemmere.

Ståltag eller anden type tag?

Der findes mange typer tage, og det kan være svært at danne overblik. Derfor får du her en kort gennemgang af de mest almindelige typer tage, heriblandt det meget populære og holdbare ståltag.

Ståltag – ståltage er blevet en meget populær løsning, grundet dets mange fordele i form af billig og hurtig montering, dets stærke holdbarhed samt gode levetid, og det faktum, at ståltage kræver meget lidt vedligehold. Ståltage kræver enten, at du også får lagt et undertag eller en kondensabsorberende underbelægning.

Naturskifer – en utroligt holdbar og tung type tag med lang levetid, der dog kræver en del vedligehold og samtidig er dyr at få lagt. Kræver en solid tagkonstruktion.

Teglsten – en klassisk og holdbar type tag, der dog både er tungt og dyrt at få lagt. Kræver en solid tagkonstruktion.

Der findes mange flere typer tage, og du kan med fordel læse mere om disse, før du vælger dit nye tag.

Hvad skal du være opmærksom på?

Selvom tagtyperne har hver deres fordele, så skal du også være bekendt med bagsiden af medaljen. Nogle typer tage har flere ulemper end andre, og du kan spare dig selv en masse besvær ved at kende til disse på forhånd. For eksempel er naturskifer og tegl meget holdbare, men de er til gengæld også dyre og kræver meget vedligehold, for ellers bliver taget let utæt. Du kan med fordel tage en fagmand med på råd, og derved gøre beslutningen meget, meget nemmere.