Business

Går du med en drøm om at forvandle din have til et moderne paradis?

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. juni

Lav flot og holdbar havesti, terrasse eller indkørsel med kopsten

Måske kunne du tænke dig en terrasse til at nyde de varme sommeraftner på med dertilhørende havesti, så man kan gå rundt og nyde resten af haven. Du behøver ikke kun nøjes med at drømme om dette, du kan nemlig realisere drømmen.

Det eneste du skal gøre, er at få arbejdshandskerne på og få bestilt nogle kopsten.

Kopsten giver mange muligheder for forskellige designs

Kopsten er en kvadratisk belægningssten, som kan anvendes i samme stil som brosten og chaussésten. Den kvadratiske sten gør, at din belægningen bliver utroligt holdbar, såfremt den lægges ordentligt.

Kopsten giver gode muligheder for at lave forskellige designs, netop fordi stenen er forholdsvis lille. Det gør det nemmere at lave detaljerige designs med stenen.

Du kan også bruge den i mere klassiske designs såsom rådhusbelægning. Skal man lægge en rådhusbelægning, så vil kopsten være at foretrække i kombination med andre fliser.

Kopsten kan som oftest fås i mørke nuancer i form af de klassiske grå, men også i en sort udgave. Du kan derfor selv vælge om du vil lave et mønstret design ved at kombinere de forskellige toner, eller om du vil holde dig til noget mere klassisk.

Kombiner kopsten med havefliser

Kopsten kan, som sagt, anvendes i kombination med havefliser eller andre typer fliser. Dette gør det muligt at lave flotte designs, hvor de forskellige belægningssten varierer i størrelse og farve.

Rådhusbelægningen kan eksempelvis laves på flere måder alt efter eget ønske. Det er nemlig muligt at nøjes med en enkelt haveflise eller at lægge både 2x2, 3x3 eller flere havefliser, som derefter omkranses af kopsten.

Er du ikke meget for at benytte den dybere kopsten i kombination med tyndere fliser, så kan du også benytte dig af Hollændersten, som er en aflang udgave af kopstenen.