Business

Sommeren nærmer sig, og vejret bliver bedre og bedre. Dette betyder ikke kun shorts og kjolerne skal findes frem, men også at det er tid til at smide det varme undertøj i skabet og finde noget man kan ånde i. Når vejret bliver varmere, sveder vi meget mere end vi plejer og især i de intime områder. Og hvis man gerne vil undgå blærebetændelse eller lugten, så er microfiber undertøj måske sagen. Med microfiber undertøj kan din krop få lov at ånde.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. marts

Lad din krop ånde med microfiber undertøj

Bløde og åndbare materialer er lige sagen

Microfiber undertøj er lavet i materialer der er bløde og elastiske, som tillader kroppen at ånde. Derfor er microfiber undertøj også utroligt behageligt at have på, og kan bruges både til hverdag og til sport. Undertøjet er også lavet af meget holdbare materialer der gør at det holder både form, struktur og farve i mange år, så længe man husker at vaske det på den rigtige måde. Det sidder til kroppen uden at stramme nogen steder. Der er ofte ingen sidesømme, eller kun tynde sidesømme, der ikke generer.

Undertøj du ikke kan mærke

Der er ikke noget værre end at have undertøj der kryber eller sætter sig underligt i løbet af dagen. Dette kommer du ikke til at opleve med microfiber undertøj. Fordi det er lavet af lette og elastiske materialer, kan du knapt nok mærke at du har undertøjet på, hvilket er utroligt befriende og rart. Microfiber stof er tyndere end silke og føles derfor let på kroppen. Produkter lavet af microfiber, produceres ofte sammen med materialer som nylon eller polyester, hvilket gør materialet endnu mere komfortabelt.

Ikke kun undertøj

Microfiber stof bruges ikke kun til undertøj. Tværtimod. Der findes meget forskelligt microfiber tøj til kvinder, hvoraf der kan nævnes undertrøjer, toppe, nat- og underkjoler som eksempel. Tøjet er meget stilrent og fås i forskellige farver og former alt efter behov.