Business

Den danske vinter har revet og rusket i din krop og din utålmodighed til at begynde at sy noget tøj, der kan skræmme vinteren væk.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. april

Hvilket stof skal jeg bruge til sommer?

Alle dine tykke dunfrakker og langærmede trøjer er snart ubrugelige i vejrets stigende temperatur. Sommersolen gør klar til at smide hele dit vintersortiment ud af klædeskabet. Men hvordan skal det så erstattes?

Der er et stort sortiment af stof, du frit kan bruge til at genopbygge klædeskabets beboere. Dog er det ikke alle slags stof der kan bruges succesfuldt til kreere sommerkollektionen. Her er nogle eksempler på stof, du med fordel kan bruge til at sy sommertøjet:

. Nylon

- Polyester

- Elastan

- Rayon

- Linned

Disse typer af stof indeholder egenskaber, der gør dem perfekte til sommerens elementer. De kan selvfølgelig også bruges i andre årstider, men deres stof er i deres es, når solen skinner og vinden står stille. Hvilke egenskaber er det så, man skal styr på, når man syer sommerklædet?

Sådan spotter du sommerstof

Meningen med at vælge de førnævnte typer stof er, at de på hver sin måde gør livet i det varme vejr mere fornøjeligt og udholdeligt. Når du vælger dit sommerstof så hav styr på, hvad stoffet kan bidrage med.

Først og fremmest sørg for, at det ikke er for tykt, og dermed forårsager massive svedture ved blot en lille gåtur. Hertil undersøg om stoffet kan absorbere eller fordampe eventuelle sveddråber. Det kan betyde, at man slipper for svedpletter under arme og lignende, lige efter man har trådt ud ad sin hoveddør. For mange mennesker betyder sommeren også fysisk aktivitet. Vælg derfor et stof med en vis fleksibilitet og elasticitet, så du frit kan bevæge dig rundt. Elasticitet giver også mulighed for mere tætsiddende tøj, hvilket også er mere populært i de varme måneder.