Business

Det kan godt lyde som om, at der skal gøres en masse ved din bolig ved denne overskrift, men det er faktisk bestemt ikke, hvad vi mener.

Virksomhed

lyskilderdirekte.dk

E-mail

Info@lyskilderdirekte.dk

Webside

https://www.lyskilderdirekte.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. juni

Har du overvejet at gøre din bolig klar til sommeren?

Det er dog altid rart at lave lidt om i sin indretning i boligen, når det er sommer, og der ikke længere er brug for det samme i boligen. Sommeren indebærer andre farver, flere lyse timer og derfor kan du altså nemt pifte din bolig lidt op, så du virkelig kan mærke, at vi har nået sommeren, og sommerferien kalder. Hvis det lyder som en god idé, så kan du læse videre her.

Lamper

Vi ved jo, at vi ikke har brug for at have ligeså mange lamper tæt om sommeren. Faktisk kan det være, at vi behøver et andet slags lys i vores lamper, der ikke er ligeså skarpt eller stærkt. Det er selvfølgelig alt efter behov, da der jo alligevel er mørkt om natten. Det kan være, at du alligevel foretrækker at have gode og stærke pærer i, så de stadig kan lyse boligen op. Måske er det en g9 pære, som du foretrækker? Men du kan finde mange forskellige lyskilder og pærer på www.lyskilderdirekte.dk.

Andre pynteting i boligen

Du kan også skifte nogle af dine pynteting ud, så du mærker et mere tydeligt skift end blot en ændring af pærerne i dine lamper. Det kan være pynteting som, at du har haft mange tæpper liggende fremme. Dem behøver du ikke længere have fremme ligeså tydligt. Det kan også være, at du kan pifte din bolig op med lidt flere sommerfarver, der er mere klare og tydelige i stedet for de mere brunlige og mørkere nuancer, som vi tit ser meget af i vinteren. Det kan være en grøn farve, rød eller orange, som du kan få flettet ind i din indretning.