Business

Når man skal flytte, skal alting pakkes ned, opbevares og fragtes rundt.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. juni

Har du brug for ekstra plads til opbevaring, mens du flytter?

Enten er en flytning fuldstændig uoverskuelig og dit værste mareridt, eller også ser du det at flytte som en mulighed for at starte på en frisk – og uanset årsagen til at du skal flytte, om det er lige om hjørnet eller til den anden ene af landet, og uanset hvordan du har det med pakkeriet, så oplever langt de fleste, at de godt kunne bruge en del ekstra plads til opbevaring af større møbler, de nedpakkede flyttekasser og alt det andet, som man ikke lige ved, hvad man skal gøre af.

Spar penge hvor du kan

Når man står og skal flytte, er den letteste løsning klart at ringe efter et flyttefirma med professionelle flyttemænd. Men det er også den dyre løsning, og en flytning er i forvejen en omkostningsfuld beskæftigelse.

Alt koster penge, både maling, flyttekasser, indskud og depositum. Så er du interesseret i at spare penge, hvor du kan, og samtidig har mulighed for at gøre en del af arbejdet selv, måske med hjælp fra familie og et par venner, så har du mulighed for at flytte billigt. Alt efter hvor meget du har mod på selv at stå for i flytteprocessen, er der mange penge at spare.

Her er en kort liste over, hvad du selv kan gøre:

- Lej en flyttebox: lej en container, som du kan fylde op i eget tempo. Containeren hentes igen og flyttes til din nye adresse, hvor du selv kan tømme, mens du kommer på plads i dit nyt hjem. Et billigt alternativ til det traditionelle flyttefirma, hvor du kan kombinere den professionelle hjælp med gør-det-selv, og på den måde kan du spare penge.

- Lej en flyttetrailer: du kan leje en traditionel lukket trailer for en enkelt dag eller flere.