Business

Er du til sand mellem tæerne, krystalblå have, bagende sol og iskolde drinks? Så er Bali uden tvivl en destination, der er værd at besøge.

Virksomhed

Yaneeda.com

Adresse

Bredgade 19E, 1260 København K

Telefon

+45 7070 2520

E-mail

info@yaneeda.com

Webside

https://www.yaneeda.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. december

Guide: Disse strande på Bali skal du opleve

Bali byder på et væld af fantastiske strande. Dyk og udforsk havets vidunder, hvor du finder de smukkeste koralrev. Du kan også slappe af ved strandkanten, hvor du virkelig får koblet fra og opnår en dejlig kulør. Men hvilke strande er så gode at besøge? Du får her anbefalinger til nogle af de smukkeste strande på Bali, som du bare må besøge. Ønsker du mere inspiration til din Bali-rejse, kan du læse meget mere her.

Til dig, der gerne vil dykke og se skønne dyr

Er det specielt dykningen, der trækker, har Bali masser af usædvanlige dykkersteder. Besøg Turtle Point på Gili Island, og kom helt tæt på store havskildpadder. Gili-øerne er et velkendt sted, hvor mange dykker- og snorklesteder er at finde. Ønsker du i stedet at se kæmpestore djævlerokker, skal du besøge Manta Point. I dette område finder du ligeledes et smukt koralrev.

Padang Bai findes på Balis østkyst og er også et område med gode snorkel- og dykkermuligheder. Sandbundene er hvide, korallerne er smukke, og du kan være heldig at spotte klovnefisk, havskildpadder, pigrokker og hvidtippede revhajer. Slutteligt kan du også besøge Shark Point, hvor du har mulighed for at opleve klumpfisk, rokker og hvidtippede revhajer.

De bedste strande på det sydlige Bali

Befinder du dig på det sydlige Bali, er de bedste strande Jimbaran og Balangan. Jimbaran er en hyggelig fiskerby, hvor især stranden er populær. Vandet er klart, roligt og perfekt til svømmeture. Langs stranden findes små boder, som serverer glimrende mad. Jimbaran er derfor ideelt til dig, der ønsker at opleve lokal mad og kultur. Balangan er for dig, der ønsker strande med færre besøgende. Aktiviteterne er ikke så mange, men du har rig mulighed for at surfe på bølgerne. Derudover finder du også lokale restauranter på stranden, hvor du kan få traditionelt mad at spise.

Mørke lavastrande på nordsiden af øen

Er det i stedet nordsiden af øen, du besøger, vil du få fornøjelsen af at se mørkt sand. Det vulkanske landskab sætter nemlig præg på disse strande, og derfor er lavastrandene mørke – ja næsten sorte. Besøg Lovina med brusende bølger og sort lavasand. Hvis du er heldig, kan du opleve et syn af springende delfiner, som især viser sig ved solopgang. Det gode ved dette område er derudover, at stranden er væk fra den største del af turiststrømmen – og du er derfor i en lille verden for dig selv.

Til dig, som elsker fest og farver

Elsker du strandområder, hvor der er gang i den med fest og farver, skal du besøge Kuta Beach. Kuta Beach er blandt de mest kære og populære strande på Bali, hvor både turister, lokale, surfere og festglade mennesker samles. Stranden er derfor fyldt op med mennesker, happenings og aktiviteter. Du kan også besøge Double Six Beach i Seminyak, som er kendt for at være en eksklusiv badeby. Aktiviteterne er mange, hvor især den levende musik ved strandens restauranter er tillokkende. Double Six Beach oser nemlig af restauranter, barer og caféer, samtidig med at surfermulighederne er gode.