Business

Måske er det på tide at sætte dig ned og få set på dine månedlige udgifter. Hvis du føler, at du sidder stramt i det, så ville det være en god idé. Eller hvis du gerne vil spare penge. Og hvem vil ikke det?

Virksomhed

Sammenlign.nu

Webside

https://sammenlign.nu/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Gennemgå dine månedlige udgifter og spar penge

Der er med garanti nogle af dine udgifter, der er steget de senere år. Men måske er der andre udbydere af for eksempel tv, mobil, internet og lignende, som kan konkurrere til en mere fordelagtig pris for dig. Tag og få det undersøgt og spar penge i budgettet.

Tag et blik på følgende poster

Du kan med fordel starte i de mindre udgifter, da de er nemmere at gøre noget ved nu og her. Vil du have en reduceret husleje, så betyder det, at du muligvis skal til at flytte, som er en større ændring for dig. Derfor kan du se på poster som:

– Tv

– Internet

– A-kasse kontingent og fagforeningskontingent

– Mobilabonnementer

Disse poster kan du nemt få et overblik over, hvilke udbydere der tilbyder de billigste priser. Se for eksempel sammenligning af mobilabonnementer. På denne side kan du nemt se, hvilke selskaber der tilbyder hvad og til hvilken pris. Desuden er der anmeldelser af de forskellige selskaber.

Husk madbudget og fornøjelser

Har du en idé om, hvor mange penge du bruger på mad hver måned? Det gælder også take away, og hvis du er ude at spise. Hvis du prøver at fokusere på det, kan denne bevidsthed være med til at reducere dit madbudget. Du kan lave en begrænsning for, hvor meget du maksimalt må bruge hver måned. Og så kan der være nogle måneder, hvor du skal mere ud at spise. Derudover kan du tage et kig på, hvor meget du bruger på fornøjelser herunder biografture, tøj og så videre. Lav eventuelt også et maksbudget for det.