Business

Hvis man skal på en endagstur kan det ofte være svært at finde noget at lave, hvor man kan være mange.

Virksomhed

Østjydsk Turistbusser

Adresse

Nordskovvej 33, 8260 Viby J

Telefon

86 19 54 00

E-mail

info@ojtb.dk

Webside

https://www.ostjydskturistbusser.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Endagsture for Grupper: Det kan I lave

Er man en gruppe på syv til ni mennesker, er mulighederne ofte begrænset, og derfor kan det være en god idé at tænke ud af boksen, hvis man skal arrangere en endagstur for en gruppe mennesker. Vil man nogen steder hen, og har man ikke de fornødne transportmuligheder, kan det være en god idé at kigge efter prisen på leje af minibus. På den måde har man lidt mere frihed, da hele gruppen kan være i bussen. Her kommer tre bud på, hvor man kan tage hen, hvis man gerne vil på en endagstur som gruppe.

Neumünster Designer Outlet i Tyskland

Er man glad for at shoppe og endnu ikke har hørt om McArthur-Glen’s Designer Outlet i den tyske by Neumünster - så har man noget fantastisk i vente. For cirka en time syd for den dansk-tyske grænse ligger en lille by ved navn Neumünster. Byen huser et af Nordtysklands største outlets af forskellige mærkevarer - det er sågar en lille designer-by med små gader, hvor hvert eneste prominente designermærke har deres egen butik. Hvis man derfor er glad for at shoppe, er dette et helt eminemt bud på en endagstur for en gruppe. Her finder man alle tænkelige mærkevarer lige fra Ralph Lauren, Hugo Boss og Armani til Nike, Adidas og North Face.

Alle etablerede mærker har deres eget sted, hvor de sælger tøj direkte fra fabrikkerne - og der er ofte rigtig mange penge at spare ved at handle i butikkernes eget outlet. Er man ikke til shopping, er der også rigtig mange caféer, restauranter og ting at kigge på, mens de shoppeglade styrter rundt med et brændende kreditkort.

Vadehavet, Ribe Domkirke og vestkystens idyl

Et andet sted, der er hver at kigge på, er den danske vestkyst. Der er nemlig rigtig mange gode muligheder for at lave den fedeste endagstur til Danmarks sydvestligste bastion. Her er der nemlig masser af attraktioner, der er værd at køre efter.

Blandt andet finder man Vadehavet, der i lang tid har ligget på UNESCOs verdensarvsliste over naturfænomener, der er værd at bevare. Derudover findes Ribe, som er en af Danmarks ældste byer. Her kan man finde mange historiske monumenter - blandt andet Danmarks ældste kirke, Domkirken og mange andre ældgamle bygninger, der var en del af den tidligere så vigtige by for det danske kongerrige. Det er bestemt også en endagstur værdigt.

Lille Vildmose er Danmarks unikke natur-perle

Er man til flere naturoplevelser, så kan en tur ud til naturreservatet i Lille Vildmose også være en fantastisk oplevelse. Her kan man nemlig opleve et plante- og dyreliv, som man ikke kan få andre steder i Danmark. Derfor kan en tur ud til naturreservatet også være en ideel, hvis man er dyreinteresseret. For i Lille Vildmose kan man som det eneste sted i Danmark møde Elgen, der er blevet sat ud i naturreservatet. Derudover yngler eksempelvis den store rovfugl Kongeørnen også i Lille Vildmose, ligesom man kan finde ræve, grævlinger og andre af vores spændende dyrearter.