Business

Et bordtennis din favoritsport? Og leder du efter en mulighed for at bruge så meget tid på det som muligt? Så er en efterskole med bordtennis som valgfag måske en idé. Det giver dig mulighed for at tilbringe et helt skoleår med fokus på at dyrke den sportsgren, du elsker.

Virksomhed

Stidsholt

Adresse

Ørtoftvej 152, 9300 Sæby

Telefon

98 46 80 33

E-mail

info@stidsholt.dk

Webside

https://stidsholt.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. april

Elsker du at spille bordtennis? Overvej en bordtennis efterskole

Men det kræver, at du finder en god efterskole, hvor bordtennis er et valgfag. Mange efterskoler har nemlig sportsfag, men det er ikke alle, hvor du kan finde bordtennis.

Stidsholt Efterskole er en nordjysk idrætsefterskole, hvor du kan vælge mellem mange valgfag med sport i centrum. Blandt de mange valgfag er også bordtennis. Stidsholt er derfor et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en bordtennis efterskole for alle niveauer.

Dyrk dine interesser (næsten) døgnet rundt

Efterskole er noget helt specielt på alle måder. Det skaber gode venskaber og udvikler eleverne fagligt og personligt. På en efterskole er naturligvis mange undervisningstimer, men også mange timers fritid, hvor eleverne kan gøre, hvad de vil.

Vælger du en efterskole, hvor du får mulighed for at dyrke din største interesse i dine valgfag, betyder det, at du (næsten) kan dyrke din yndlingssport døgnet rundt. Du bliver derfor en habil bordtennisspiller, uanset hvilket niveau du starter på.

Bordtennis er mere end tiden på banen

Bordtennis handler ikke bare om at ramme bordtennisbolden eller den tid, man bruger på banen. Det handler også om fysisk træning, teknik og taktik samt om den måde, du skyder på.

Hos Stidsholt Efterskole præsenteres du for alle aspekter af bordtennis, så du bliver en endnu dygtigere spiller både fysisk og mentalt.

Det er vigtigt for os, at være en bordtennis efterskole for alle niveauer. Det betyder, at du kan være med, uanset om du er begynder eller har spillet i mange år. Hos os er der plads til at lære og være med på alle niveauer, fordi vi vægter fællesskabet højt.

Vil du prøve kræfter med den anden sport?

Mange efterskoler tilbyder også linjefag med forskellige slags sport, hvor sporten er endnu mere dominerende. Det giver dig mulighed for at dyrke sport på forskellige vis og afprøve forskellige sportsgrene i trygge rammer sammen med dine kammerater.

Du kan derfor prøve kræfter med eksempelvis badminton eller fodbold. Eller prøv kræfter med håndbold på efterskole.