Business

Hvis du gerne vil være tæt på flere af Danmarks største byer, men samtidig tæt på smuk natur og væk fra stress og larm, så findes der mange muligheder.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

Derfor vælger mange at slå sig ned tæt ved Rold Skov

En af de bedste muligheder er områderne og de små byer omkring Rold Skov. Heriblandt kan man nævne Støvring, Haverslev, Skørping og mange andre hyggelige byer. Dette område er helt perfekt til personer, der gerne vil væk fra storbyen, men som stadig gerne vil kunne besøge ind imellem. Herfra kan man let køre til Randers, Aarhus eller Aalborg.

Lejlighed i Støvring eller nærområde

Hvis du vælger at leje en lejlighed i Støvring, vil du opleve, at der er en masse smuk natur og en ganske lav husleje hver måned. I postnummeret 9530 (Støvring) kan man let finde en lejlighed med tre eller fire værelser til mellem 6.000 og 9.000 kroner om måneden. Hvis man skulle kigge efter dette i byer som Aarhus eller København, så vil du skulle betale mange tusinde kroner mere hver eneste måned.

I byen har du adgang til toget, så selvom du ikke har en bil, så kan du let komme rundt omkring. I Støvring bor der cirka 8.000 mennesker. Det er altså ikke en stor by, men du har mulighed for at handle ind, og børnene kan gå i skole. Herudover er der også en del jobmuligheder omkring byen – især i de store omkringliggende byer.

Suppler træningen med en tur i skoven

Det er blevet ganske populært at være aktiv. Og det vil altid være lettere at holde gang i de gode vaner, når man bor i smukke omgivelser. Så hvis du er træt af at svede i fitnesscenteret eller løbe i byen, så kan du supplere din træning med en tur i skoven. Her findes der altid gode løberuter, hvor du helt sikkert kan møde andre aktive mennesker i området. Hvis du finder nogle mennesker, som du har noget tilfælles med, vil området omkring Rold Skov hurtigt komme til at føles som dit nye hjem

Hvis du hellere vil træne inden for hjemmets fire vægge i din nye lejlighed, så kan du købe noget udstyr til hjemmet. Dette kan være alt fra håndvægte til en romaskine. Gå til siden, hvis du gerne vil finde den bedste romaskine til dit hjem. Her har du altså mulighed for det hele – lav husleje, smuk natur og et ganske trygt område.