Business

Det skal være nemt at få bragt velsmagende mad ud til folket

Virksomhed

Grillen Burgerbar

Telefon

+45 35 35 35 69

E-mail

info@grillenburgerbar.dk

Webside

https://grillenburgerbar.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. oktober

Catering fra 99 kr med en foodtruck:

Det er smart at vælge catering fra 99 kr, hvis du holder fest og vil være sikker på, at dine gæster ikke bliver sultne. Og hvis du ikke selv gider stå med alt besværet, hvorfor så ikke få det mobile køkken ud og tage imod dine gæsters sultbehov?

Catering fra 99 kr. - ja man tror det er løgn, men du kan faktisk få leveret et køkken til døren og lavet mad til dine gæster med catering fra 99 kr pr. person, og det må jo siges at være billigt!

En foodtruck er en helt anden måde at se mad og catering på, men som absolut er smart, det svarer lidt til at låne en kæmpe grill på hjul, men stadig med den fordel at du ikke selv skal håndtere den, men får både de folk, der skal lave maden og servere den med i pakken.

Book en foodtruck til dit eget arrangement

Hvis du er i gang med at planlægge catering fra 99 kr eller mad til din kommende event, så er en foodtruck det oplagte valg, og det uanset om det er din fødselsdag, om det er dit firma, der skal holde noget, det kan være natmad til et bryllup, eller noget helt fjerde, så kan du altid leje en foodtruck, og på den måde få adgang til billig og nem catering.

Det er nemt at booke den rullende grill, og de imødekommende og friske tjenere og kokke kan altid bidrage til den gode stemning, mens der bliver langet mad over disken.

Grillen Foodtruck har hjemsted i København, men tager gerne ud i det ganske land, når du modtager et tilbud er de første 100 km inkluderet i prisen, men der køres gerne længere mod en simpel ekstra betaling.

Hvad du får ud af det som kunde?

Jamen du får en del ud af det hvis du bestiller en foodtruck til at komme med maden, for det første er der ikke den store planlægning i det, du skal ikke ud for at købe ind, du skal ikke sætte en menu sammen, du skal ikke vaske af og gøre rent før, under og efter madlavningen, og du har ikke noget skrald og opvask efterfølgende.

Og hvis du nu bliver nysgerrig og gerne vil prøve en burger, så ligger Grillen Burgerbar faktisk over det meste af landet, så du rent faktisk kan tage af sted for at prøve burgerne i praksis, før du bestiller den helt store levering til din sommerfest, du kan I hvert fald bede om et uforpligtende tilbud på det. Og så er det faktisk muligt med catering fra 99 kr.