Business

Kunne du godt tænke dig at lære mere om aktier og investering?

Virksomhed

Saxo

Webside

https://www.home.saxo/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. december

Bliv klogere på aktier og investering

I denne artikel kommer vi med tips og tricks til, hvordan du kan blive klogere på aktiemarkedet, så du kan komme i gang med at investere og dermed få dine penge til at yngle.

For aktier som for alt andet gælder det, at du er nødt til at sætte dig ind i emnet, før du kan forstå det. Og du er tillige nødt til at forstå det, før du for alvor kan få succes med det. Bevares, alle kan være heldige på aktiemarkedet. Men hvorfor ikke tage sagen i egen hånd ved at sætte dig ind i emnet, så du ved, hvad du laver, når du investerer?

Vælg et medie, der fungerer for dig

Nogle kan godt lide at læse. Nogle foretrækker at lytte. Og andre igen foretrækker at prøve tingene selv i praksis. Sådan er det også. Når du skal tilegne dig viden indenfor aktiemarkedet. Kan du godt lide at læse, er det f.eks. oplagt at starte med at se nærmere på de mange bøger, der findes om emnet. Der er skrevet masser af litteratur omkring aktier; både på engelsk, men også på dansk. Det gælder f.eks. den danske finansmand Lars Tvede, der efterhånden har udgivet en række af bøger, der alle omhandler aktier og børshandel.

Et alternativ til at læse kunne være podcasts, hvor den danske podcast Millionærklubben er oplagt. Der findes også andre gode danske podcasts om aktier, og kan du leve med, at podcasten foregår på engelsk, er der nærmest uanede podcasts at vælge imellem.

Derudover kan video også være et interessant medie, og her er YouTube selvfølgelig et godt sted at starte. Sørg i øvrigt for at være selektiv, hvis du vælger at gå videovejen, da der kan være meget stor forskel på kvaliteten af indholdet.

Prøv det af i praksis – gratis

Det kan være svært at holde styr på aktier, CFD’er, futures osv. Vil du f.eks. investere i futures, er det derfor en fordel at prøve det af i praksis. Det kan du gøre ved at oprette en demokonto hos Saxo Bank her .

Fordelen ved en demokonto er, at du kan prøve at handle i praksis uden, at du risikerer at tabe penge på de investeringer, du foretager dig. Da du investerer for fiktive midler, vil et eventuelt afkast selvfølgelig også være fiktivt. Ikke desto mindre giver demokontoen en rigtig god indsigt i at handle med futures og andre værdipapirer. Et sidste tip er derfor, at du opretter en demokonto sideløbende med, at du lærer om investering – så kan du prøve din nye viden af i praksis.