Business

Hvis du på tidspunkt overvejer at investere i en biopejs, satser biopejs-eksperten.dk stærkt på, at du ender på denne destination. Planen for denne side er nemlig, at den skal den førende destination for information om biopejse. Skaberne bag forklarer i denne artikel tankerne bag biopejs-eksperten.dk og sætter lidt ord på fremtiden for siden.

Virksomhed

Biopejs-eksperten.dk

Adresse

Jyllandsgade 59, 2. tv, 6700 Esbjerg

Telefon

60 18 69 95

E-mail

info@biopejs-eksperten.dk

Webside

https://biopejs-eksperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. marts

Biopejs-eksperten.dk vil være den førende destination for information om biopejse

Et menneskes købsrejse har ændret sig markant siden fremkomsten af internettet. Den er blevet længere, og vi er blevet grundigere i vores research af produkter, inden vi køber disse. Førhen lod vi som regel ekspedienterne i butikkerne vejlede os, men i dag opsøger vi ofte selv den viden, vi har brug for. Det gør vi hjemme fra kontorstolen på det store internet.

Vi bruger mange timer på at læse forskellige anmeldelser af produkter, og vi bruger mindst lige så meget tid på at finde ud af, hvor vi kan få det produkt, vi overvejer at købe, billigst.

Jo dyrere produkter, desto længere er købsrejsen som regel. Derfor kan købsrejsen for en biopejs være rigtig, rigtig lang, da sådanne pejse kan koste over 50.000 kroner. Der findes dog også billige modeller til under 1.000 kroner.

Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou stiftede for nyligt biopejs-eksperten.dk, og de håber, at deres hjemmeside bliver den førende destination for danskerne, når de skal erhverve sig viden om biopejse.

”Da vi søsatte biopejs-eksperten.dk, var der faktisk ikke nogen særligt gode danske alternativer. Det var en skam, at man ikke kunne finde en god online videnskilde i denne niche, synes vi. Særligt fordi at en biopejs er en stor investering, og man vil meget gerne være klædt så godt på som muligt, inden man køber et sådant produkt. Derfor satte vi os for at bygge en hjemmeside med anbefalinger, guides og meget andet. En side, der kunne hjælpe danskerne med at finde den biopejs, der var helt perfekt for dem,” fortæller Jesper Nørskov Jensen.

Solid erfaring med at bygge hjemmesider

Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou driver foruden biopejs-eksperten.dk også en række andre sider, blandt andet har de sider om dating og sexlegetøj.

De frygter på ingen måde at gabe over for mange forskellige nicher. Det bliver nemlig ikke uoverskueligt for dem, forsikrer de, og de kan sagtens skille siderne fra hinanden. I stedet ser de det blot som en styrke, at de driver de andre sider, da de i arbejdet med disse har lært en masse generelt om at bygge hjemmesider.

”At vi har høstet erfaring med at skabe content og bygge hjemmesider kan i vores hoveder kun være en fordel, for selvom vores andre sider beskæftiger sig med helt andre ting end biopejse, har vi lært en masse generelt, som ikke er afhængigt af niche, og denne generelle viden nyder vi stor glæde af lige nu,” fortæller Jesper Nørskov Jensen.

Allerede godt på vej til at blive den førende danske side om biopejse

Selvom biopejs-eksperten.dk endnu er så ung, at den knapt burde kunne kravle, ligner den allerede en forholdsvis komplet side.

Jesper og Casper forsikrer dog, at det sidste punktum endnu ikke er sat. De har en masse konkrete planer for sidens fremtid.

”Man bliver aldrig helt færdig med en side som biopejs-eksperten.dk. Aktualitet er nemlig uhyre vigtigt for en sådan side, hvis den skal være den bedste. Hvis der sker nye ting inden for området, skal vi naturligvis afdække disse udviklinger. Det er vi meget opmærksomme på. Derudover er vi opmærksomme på, at folk elsker at spare penge, og derfor er planen at tilføje en prissammenligner inden alt for længe, så folk kan se, hvor vores anbefalinger er billigst,” afslutter Jesper Nørskov Jensen.