Business

Mange arbejdsopgaver er i dag cuttet gevaldigt ned i tid, fordi anlægsgartnere har fået langt bedre havemaskiner og haveredskaber.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Anlægsgartnere effektiviserer ved hjælp af gode brakklippere

En af de smarte haveredskaber er brakklippere. Det tilføjes på en traktor, og så har anlægsgartneren mulighed for at slå græs og fjerne tidsler og brændenælder. Det gør en kæmpe forskel, fordi deres arbejde går langt hurtigere og det er langt mere effektivt. Du kan se flere eksempler her.

Hvad gør en brakklipper for anlægsgartnerne?

Du kan tænke på, hvor besværligt det er for dig, når du skal slå græs i en stor have. For en anlægsgartner kan der være tale om flere hektarer. Her er det klart, at de er nødt til at have en langt mere effektiv løsning. Det er præcis denne løsning, som de får med en brakklipper.

Da den kan tilføjes til en traktor på ingen tid, behøver de ikke have havemaskiner til forskellige arbejdsopgaver. Ved hjælp af en traktor kan de ordne en række forskellige arbejdsopgaver. Det eneste, de skal gøre, er at tilføje det rigtige haveredskab.

Brakklipperen tilføjes med et PTO-aksel med kobling, som betyder, at den får strøm for traktoren. Det gode ved PTO-aksler er, at det er en metode, som man stort set bruger i hele verden. Dette er sket, så man kan sælge landbrugsmaskiner i hele verden.

Så udover anlægsgartnere er landmænd, og skovarbejdere er også glade for brakklippere og alle de andre haveredskaber, som man kan tilføje til sin traktor. Det hele gør arbejdet langt lettere for alle.

For en anlægsgartner betyder det, at de kan gøre deres arbejde markant hurtigere end tidligere, hvor man måske skulle bruge en simpel plæneklipper. Med en traktor kan man ordne kæmpe områder på ingen tid.

Det gør også, at anlægsgartnere kan udvide til andre brancher, og man ser oftere, at de også hjælper landmænd med en række opgaver.