Business

Langt de fleste familier i Danmark, vælger at få deres barn døbt.

Virksomhed

LUXKIDZ

Adresse

Nørregade 42, 7500 Holstebro

Telefon

25137500

E-mail

info@luxkidz.dk

Webside

https://luxkidz.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. maj

3 ideer til hvad du kan give de kommende forældre i dåbsgave

Derfor er det heller ikke en overraskelse at I vil blive inviteret til dåb, i tilfælde af at din veninde har fået et barn. Men i forbindelse med dåben, er det helt normalt også at medbringe gaver. Derfor er der her samlet 3 ideer til dåbsgaver.

Giv dem noget sødt babytøj

En gave som altid falder i god jord hos de nye forældre, er babytøj. Fordelen ved også at give babytøj i dåbsgave, er at barnet allerede er født. Dette giver jer muligheden for at købe mere kønsspecifikt babytøj, i søde farver med søde motiver på. Er I, i tvivl om hvor I kan købe babytøj kan I kaste et blik på luxkidz.dk.

Pyntegenstande til værelse er også altid et hit

En anden ting som også er en god gave, er forskellige pyntegenstande til værelset. Dette kan være alt fra en fin lille uro, som kan hænge over barnets seng, til søde bamser til værelset. Mærker som konges sløjd er populære når det kommer til både tøj og pyntegenstande. Fordelen ved at give fx en uro, er at det er en ting som kan gå i arv, og barnet vil derfor også kunne bruge den når den selv bliver voksen og får børn.

Køb legetøj barnet kan lege med

Også legetøj falder stort set altid i god jord, hos både baby og forældre. Når du giver legetøj I dåbsgave, skal du dog huske at tage højde for at der er tale om et lille barn, som endnu ikke ved at det ikke er så godt at tage ting i munden. Giv derfor legetøj, som har en større størrelse, som fx et legetøjstog eller ting i den retning. Dette sikre at babyen ikke kan få det galt i halsen.