Business

Hvis du arbejder med industri eller lager, så ved du også, at tunge løft ikke kan undgås.

Virksomhed

Alvac Industry

Adresse

Nybovej 33, 7500 Holstebro

Telefon

+45 97 81 03 04

E-mail

sales@alvac-industry.com

Webside

https://alvac-industry.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juni

3 gode grunde til at anvende løfteudstyr i hverdagen

Hvad enten du arbejder med vinduer, metal, møbler, fødevarer eller lignende, så er der på en gennemsnitlig arbejdsdag mange forskellige ting, som kræver, at du tager fat. Dette kan dog forårsage mange kortvarige eller langvarige smerter, som du kan undgå ved at anskaffe dig løfteudstyr til industri.

Undgå nakke- og rygsmerter

En af grundene til, at du bør overveje at skifte armkræfterne ud med maskiner, er, at du kan skåne din krop. Du tænker måske ikke altid over det, men mange gentagende løft hver dag er meget farligere, end du måske tror. Slidgigt er én af de uheldige følger, som kan overtage din krop, hvis du ikke passer på og er forsigtig med, hvor mange kilo du bærer på hver dag. Derudover påvirker tunge løft også din balance, hvorved faldulykker heller ikke er ualmindelige inden for industri- og lagerarbejde.

Tilpasselig til ethvert behov

Når du skal anskaffe dig løfteudstyr til industri, er det vigtigt, at der også findes en løsning, som passer til dine behov. Der findes dog mange forskellige eksempler på løfteudstyr på markedet, så der er helt sikkert også en mulig kandidat, som passer til dig og dit arbejde.

Optimér produktionen på din arbejdsplads

Sidst, men ikke mindst, gør løfteudstyr til industri det også muligt at optimere produktionen på netop din arbejdsplads. Det betyder, at du kan skåne din ryg samtidig med, at det hele kører på skinner. Et meget udbredt valg af løfteudstyr inden for industri- og lagerarbejde er en vakuumløfter. Med denne smarte teknik er det muligt at løfte mange forskellige emner på en sikker og holdbar måde samtidig med, at du ikke overbelaster dig selv. Dermed er det altså muligt at skabe en arbejdsplads, som både gør medarbejderne glade samtidig med, at produktionen forbedres.