Igen i 2019 er Venstre i Himmerlands-kredsen gået sammen om at holde fælles nytårskur i Haverslev Hallen

HAVERSLEV: Venstre i Himmerlands-kredsen er gået sammen om at holde fælles nytårskur i Haverslev Hallen.

Det sker 15. januar med udsigt til et kommende folketingsvalg - og med den lokale folketingskandidat Marie Bjerre og partiets spidskandidat til Europaparlamentsvalget, Søren Gade, som hovedtalere.

Himmerlandskredsens formand, Thorkild Bækkelund, glæder sig over, at kredsen igen i år kan præsentere ”en populær og kendt gæstetaler” på talerstolen i forbindelse med nytårskuren.

- Søren Gade har i flere år været en markant skikkelse i det politiske liv og har med stor succes ledet Venstres folketingsgruppe som gruppeformand på Christiansborg til for få måneder siden, hvor det blev besluttet at Europa Parlamentet var næste karrieremål, fremhæver han.

Søren Gade vil i sit oplæg utvivlsomt bl. a. komme ind på den aktuelle politiske situation i Europa og det kommende forhold til England, og i forlængelse af hans oplæg vil der være mulighed for spørgsmål og debat.

Aftenens anden taler, Marie Bjerre, vil for sin del primært koncentrere sig om det forestående folketingsvalg.

Marie Bjerre har allerede i lang tid sammen med kredsbestyrelsen og kampagneudvalget i kredsen arbejdet med valgtemaer, kampagneplanlægning og mobilisering af frivillige, og i forbindelse med nytårskuren 15. januar vil hun fortælle nærmere om sine mærkesager og sin valgkampagne.

- Målet er helt klart igen at få Himmerlandskredsen repræsenteret på Christiansborg, erklærer Thorkild Bækkelund, som i øvrigt håber, at de lokale partifæller i stort tal vil bakke op om nytårskuren i Haverslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...