Astrup har igen haft en vellykket og velbesøgt byfest - arrangeret af Støtteforeningen til IF Dannebrog. I år varede festen fra onsdag den 30. maj til lørdag den 2. juni.

Onsdag var der banko i klubhuset, hvor der var mange flotte gevinster. Årets hovedgevinst var et gavekort til et weekendophold på Hotel Nyborg Strand - dette blev vundet af Tut Bartholomæussen. Samme aften var der sømkonkurrence i teltet for både herrer og damer - vinderne blev henholdsvis Kim Simonsen og Michelle Pedersen. Endelig var der også lokalrafling, som i år blev vundet af Mogens Larsen.

Torsdag var det muligt for de fremmødte at få en hestevognstur rundt i Astrup By og fra torsdag var der tre også store hoppeborge at finde på pladsen til stor glæde for børnene. Om aftenen var der serie 4-kamp på Toyota Park, stand-up ved Nicolaj Lange, og efterfølgende spillede Lasse Bach i teltet.

Fredag stod den på guldgravning for børn, hestevognstur rundt i byen og ponytræktur. Om aftenen var der værtshusrafling, hvor vinderen blev det ene af de deltagende hold fra Rottehullet samt firma/gadefodbold med otte deltagende hold, der endnu engang blev vundet af "Østermarken". Senere var der musik ved DJ Bonden.

Lørdag morgen var der traditionen tro rundstykker i teltet skænket af Dagli’ Brugsen Astrup. Formiddagen stod på petanqueturnering, hvor vinderne blev Jens Erik Olesen og Jens Smed. Til middag var der et flot optog gennem byen. Dommeren var i år Niels Erik Poulsen, der udråbte "IF Dannebrog" som vinder af optoget. Både fredag og lørdag var spejderne fra Arden at finde på pladsen. Om eftermiddagen var der firmadyst, der blev vundet af Den-Jet, og holdet DM HipHop Junior fra danseskolen Aars Dance & Stage optrådte med et flot danseshow. Senere var der fest i teltet med dejlig mad fra Astrup Kro og musik ved Safari Band. I år blev det største bord vundet af "IF Dannebrog". Årets borger blev Bestyrelsen for Rottehullet - valgt for det store arbejde, de lægger i Rottehullet og for at afholde diverse arrangementer. Om natten var det muligt at få natmad ved "The Pølsevogn", hvilket mange benyttede sig af efter en dejlig fest!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...