Mary Poppins vender tilbage og Ternet Ninja kan i denne uges ses i Skørping

SKØRPING: I denne uge kan Kinorevuen præsentere følgende to film.

I Disneys ”Mary Poppins vender tilbage,” en helt ny musical og fortsættelse til den oprindelige film, vender Mary Poppins tilbage for at hjælpe den næste generation af familien Banks med at finde den livsglæde og sans for eventyr, som er forsvundet ud af deres liv efter en familietragedie.

Emily Blunt spiller hovedrollen som den nærmest perfekte barnepige med en unik evne for magi, som kan forvandle en normal pligtopgave til et uforglemmeligt, fantastisk eventyr, og Lin-Manuel Miranda spiller hendes ven Jack, en optimistisk lygtetænder, som bringer lys – og liv – til Londons gader.

Én af Danmarks største komikere, Anders Matthesen, står - sammen med flere af nøglefolkene fra biografsuccesen ”Terkel i Knibe” - i spidsen for den animerede filmudgave af sin børnebogs-bestseller ”Ternet Ninja”. Filmen får premiere i Kinorevuen 4. januar.

Aske går i 7. klasse, og er forelsket i Jessica fra 8. klasse. Aske har et anstrengt forhold til sin stedbror Sune og sin stedfar Jørn, og så er der Glenn fra specialklassen, som forfølger Aske og hans bedste ven Odysseus. E

n dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske.

Det viser sig dog ikke at være nogen almindelig dukke... Ninja-dukken er den eneste af sin slags i verden.. og, nå ja, så viser den sig at være levende, dødsens farlig og besat af tanken om retfærdighed og blodhævn.

Begreber der ligger langt fra Askes hverdag. Ternet Ninja vinder Askes tillid og hjælper ham med effektivt at få styr på alle sine problemer.

Ternet Ninja er en film for både børn og voksne. Den står på masser af action, humor, lidt gys og en god knivspids ”moralsk opsang”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...