350 løbere klar til Nordic Trail på søndag i Rebild

REBILD: Det nye løb Nordic Trail foregår søndag 16. september fra kl. 10 i Rebild Bakker, hvor deltagerne kan løbe 7, 14 eller 21 kilometer

Trailløb med udfordringer og oplevelser er populære, og Nordic Trail har da også udsolgt sine i alt 350 pladser.

Arrangør Mark Laursen fra Runners DK fortæller om sin nyeste satsning:

- Vi har en markeret rute på ca. 7 kilometer, som man kan løbe én, to eller tre gange. Ruten går gennem Rebild Bakker og har masser af udfordringer, for eksempel trapper. 250 højdemeter sørger for, at deltagerne får pulsen op. De tre distancer appellerer til en bred gruppe, vi har derfor både nybegyndere, let øvede og øvede med i Nordic Trail.

- Løbet udgår fra Røverlejren i Rold Skov, hvor gæstgiver Erik Eriksen fra Top-Karens Hus arrangerer røverfester. 16. september bliver Røverlejren forvandlet til basecamp med depot og hyggestemning, fortæller løbsarrangøren.

I samme weekend indbyder Rold Skov Orienteringsklub til "Rebild2Dages" 15. og 16. september.

Eventkoordinator i RebildPorten, Pernille Mulvad Møller, kan i det hele taget se tilbage på en travl sæson med lokale udendørs sportsarrangementer i det såkaldte Triatland Rebild:

- I år er der afviklet mere end 30 outdoor sportevents, og mange har været udsolgt. Det gælder for eksempel otte timers Trail Challenge, landevejsløbet Rundt om Rold, Rebildløbet, Tri ved Søen, og Hærvejsløbet, som er et cykelløb på landevej.

Triatlandløbet voksede med mere end 300 deltagere og nærmer sig den øvre grænse på 1200 deltagere.

Det gik også godt for de korte MTB-løb. Det gælder 10 Timer i Rebild, der fik 200 flere deltagere end sidste år, og det helt nye 6 Timer i Rold, der levede op til arrangørens forventninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...