Monrad og Stilkompagniet slår pjalterne sammen

SKØRPING: Tøjbutikkerne Monrad og Stilkompagniet i Skørping har valgt at slå pjalterne sammen, og skabe en stor og stærk butik. En oplagt idé da butikkernes to indehavere – Didde Stern, Monrad og Annette Frydensberg, Stilkompagniet – begge søgte en partner til deres butik. Den har de nu fundet i hinanden.

Ændringen sker allerede i starten af februar, hvor den ”nye butik” får hjemme i Monrads nuværende lokaler på Jyllandsgade 22, og mens lokalerne således bliver Monrads, bliver det fremtidige navn Stilkompagniet.

- Stilkompagniet har eksisteret længere end min udgave af Monrad, og har et rigtigt stærkt fundament med både webshop og mange følgere på sociale medier. Derfor var det mest oplagt, at beholde det navn, fortæller Didde Stern, indehaver af Monrad.

- Vi får en kombination af Monrads og Stilkompagniets bedste mærker. Vi tager simpelthen det bedste fra begge butikker. Der bliver både en dame- og herreafdeling.

- Vi er lige nu i gang med at udvide butikken yderligere. Vi inddrager noget af lageret, så vi får 40 kvadratmeter mere at boltre os på, fortæller Didde.

Didde Stern og Annette Frydensberg bliver ligestillede partnere i den nye butik.

- Det bliver rigtigt spændende. Vi har jo i forvejen haft fokus på de samme kunder, men det kan vi nu have i fællesskab og til glæde for kunderne. Sammen får vi nogle muligheder, og en helt anden fleksibilitet end at være ene om hver vores butik.

- Desuden vil der blandt andet blive skruet endnu mere op for kundeaftener og særlige arrangementer for både damer og herrer, slutter Didde.

Den nye udgave af Stilkompagniet slår dørene op allerede i starten af februar, og i løbet af februar vil der blive en særlig markering af den ”nye butik”. Datoen for denne er dog ikke helt fastlagt endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...