Frost 2 og Cats er på trapperne i Kinorevuen

SKØRPING: Trænger du til en pause fra julemaden og gaverne, kan du forkæle dig selv og familien med en god filmoplevelse i Kinorevuen, hvor 1. juledag byder på to Danmarkpremierer.

Familiefilmen ’Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendal fra en evig vinter.

Alt er nu fredfyldt i Arendal, indtil Elsa begynder at høre en mystisk stemme langvejs fra. Inden hun ved af det, er hendes kongerige igen i fare, og borgerne må flygte fra byen.

Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Svend må Elsa nu rejse mod stemmen på et nyt eventyr, der fører dem til en fortryllet skov.

Elsa har brug for sine magiske kræfter mere end nogensinde før, og under rejsen vil hun snart finde svar på, hvorfor hun blev født med magi.

Animationsfilmen er baseret på H.C. Andersens klassiske eventyr ’Snedronningen’.

Filmen vises både med dansk og engelsk tale.

Den anden film er Cats.

Andrew Lloyd Webbers berømte musical får nyt liv på lærredet med introduktionen af en ny figur, der fører os gennem kattenes fascinerende verden i Londons dunkle gyder. Victoria er uden særlige hensyn blevet smidt i en sæk i en baggård. Hun får hjælp fra den gamle Mr. Mistofeles, der bliver hendes vejviser denne nat.

Hun bliver venner med outsideren Grizzabella og støder undervejs ind i Bustopher Jones, Jennyanydots, Gus the Theatre Cat og alle de andre baggårdskatte, der alle er på vej til en særlig begivenhed. Netop denne nat vil den gamle kat, Gammelkat Mosefund, give en af kattene adgang til en genfødsel i ”Det Himmelske Strøg”. Men undervejs støder Victoria også ind i Macavity og Bombularina, der prøver at snyde sig til sejren med ethvert middel, der står til rådighed – også katteurt.

Tom Hooper har transformeret den oprindelige scenemusical til et brag af en musicalfilm, hvor alle skuespillere/sangere/dansere har optrådt live, men hvor ekstra filmagi er blevet tilføjet bagefter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...