Chanita fra Thailan har åbnet Astrup Thai & Grill på Ardenvej

ASTRUP: Astrup har i forvejen en kro og værtshuset Rottehullet, men nu har byen også fået sin helt egen Thairestaurant og grillbar. Det er Chanita Krinkow Andersen, der selv stammer fra Thailand, som har åbnet Astrup Thai & Grill på Ardenvej 5 i Astrup.

Chanita går til dagligt på sprogskole i Hobro, men hun ville gerne lave noget ved siden af. Derfor besluttede hun at åbne Astrup Thai & Grill, hvor hun kunne lave lækre thailandske retter, samt de lidt mere traditionelle danske grillretter. Begge dele som take-away.

Det er efterhånden to måneder siden, at hun åbnede, og starten har været meget positiv.

- Ja, der har været meget travlt. Rekorden var da jeg solgte 55 retter på halvanden time, men generelt har der været jævnt travlt stort set hver dag, siden jeg åbnede, fortæller Chanita.

Da Chanita skal passe sprogskolen holder hun kun åbent torsdag til søndag. På hverdagen fra kl. 15.30 og i weekenden fra kl. 11.30. Når hun er færdig på skolen til december, vil hun udvide åbningstiderne.

- Starten har i hvert fald givet mig mod på endnu mere, og så er det i øvrigt også en rigtig god måde, at blive endnu bedre til dansk, når jeg snakker med kunderne, slutter Chanita.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...