Radikale Venstre i Rebild Kommune gennemførte det første af i alt tre planlagte virksomhedsbesøg hos lokale virksomheder

STØVRING: Der var godt fyldt op tirsdag aften hos Støvring Kraftvarmeværk, da Radikale Venstre i Rebild Kommune gennemførte det første af i alt tre planlagte virksomhedsbesøg hos lokale virksomheder, der i en eller anden grad, arbejder med miljø, bæredygtighed eller energi.

Leder af værket, Claus Haparanda, fortalte engageret om de udfordringer, kraftvarmeværket i Støvring står overfor. Blandt andet om hvordan bortfaldet af grundbeløbet påvirker prisen for fjernvarme i Støvring - og om de overvejelser, man har haft, før man valgte at satse på en ny stor luft-til-vand varmepumpe.

Udover at give ret så betragtelige miljøfordele opvejer den bedre økonomi i varmepumpen næsten den prisstigning, som netop bortfaldet af grundbeløbet medfører.

Der var så stor interesse for mødet, at flere blev afvist.

Derfor overvejes det også at lave et nyt besøg hos Kraftvarmeværket senere på året.

Næste planlagte virksomhedsbesøg i radikalt regi er 20. marts hos Aage Vestergaard Larsen i Mariager. En virksomhed, der er verdensførende indenfor sortering af plast.

- Alle møderne er frit tilgængelige for alle. Man skal blot huske at tilmelde sig, indskærper den radikale formand i Rebild, Torsten Topbjerg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...