Onsdag den 10. april transmitteres direkte fra Teatre del Liceu i Barcelona

SKRØPING: Der er lagt op til en storslået afslutning på vinterens operasæson i Kinorevuen i Skørping, når der onsdag den 10. april transmitteres direkte fra Teatre del Liceu i Barcelona.

Her blænder Kinorevuen op for operaen La Gioconda, som på alle måder er en ægte ”Opera Grande”. Et udstyrsstykke med storslået og dramatisk musik, et grusomt plot, og ikke mindst en skurk, der får selv Toscas Scarpia til at blegne.

Operaen indeholder blandt andet den kendte Timernes dans, som mange kender fra Disneys Fantasia-tegnefilm. Komponist er italieneren Amilcare Poncielli.

Der venter helt sikkert en kæmpe oplevelse, med en stjernebesætning, der blandt andre byder på den svenske sopran Iréne Theorin i rollen som Gioconda og den italienske bas Ildebrando D’Arcangelo i rollen som den grumme skurk Badoreo.

Kinorevuens operateam ruller den røde løber ud, og byder publikum velkommen i operaen med et glas champagne. Billetter kan bestilles på www.kinorevuen.dk, og her kan også tilkøbes aftenens specielt komponerede opera-tapas til pausen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...