Tre dage i sommerfestens tegn

ARDEN: Årets sommerfest i Arden blev afviklet torsdag, fredag og lørdag. Alle tre dage var der flot opbakning til de forskellige arrangementer.

Torsdagens grillaften i Kulturhuset blev velsignet med et herligt dansk sommervejr – kort forinden var der lyn, torden og skybrud, men da arrangementet skulle starte skinnede solen. Det benyttede godt 250 gæster til at nyde Kulturhusets gårdhave og Finn Nøhrs lækre grillbuffet – krydret med musik af ”under Cover”.

Fredag inviterede Arden Sportsrideklub til familieaften i ridehallen – og på trods af lidt regnbyger var der fuldt hus med masser af børn og voksne. Lørdag morgen var Kulturhuset igen rammen om det traditionelle morgenkaffebord samt bibliotekets bogudsalg, der som sædvanlig var et tilløbsstykke, hvor køen var lang allerede inden dørene blev slået op.

Endelig var det lørdag også tid til at afsløre årets skulpturer fra træskulpturfestivalen med tale af Jane Grøn, formand for Kultur- og fritidsudvalget, inden lørdagens program blev rundet af med sildebord og munter musikalsk underholdning med ”De Blå Veste”.

En vellykket og velbesøgt Sommerfest i Arden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...