Mellem 250 og 300 personer gæstede messen i Medborgerhuset

TERNDRUP: Publikumsinteressen var endda næsten større end forventet, da der i weekenden for femte år i træk blev holdt Kunst og Kreation-messe i Terndrup Medborgerhus.

Allerede ved åbningen af messen var der ca. 50 tilstede, og i dagens løb blev messen besøg af mellem 250 til 300 personer.

Det syntes udstillerne var ret flot for en udstilling på den størrelse, og da købelysten til og med også var ganske stor, var alle involverede parter alt i alt godt tilfredse med arrangementets forløb.

Forfatter m.m. Henrik Bugge Mortensen åbnede messen og fortalte om alle de kunstarter, som egnen er kendt for - lige fra de gamle pottemagere fra Hellum, til de kunstnere, som slog sig ned eller ofte besøgte Rebildområdet, som eksempelvis Anders Bundgaard i Thingbæk Kalkmine.

Udover lokalerne, hvor udstillingen blev holdt, lægger Medborgerhuset også lokaler til Aktivitetshuset, en del af det tidligere Fræer Center.

Her blev der i dagens anledning holdt åbent hus, og rigtig mange af de besøgende til messen kiggede indenfor for at se de smukke ting, der bliver fremstillet der, når der hver onsdag og torsdag er stor aktivitet i lokalerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...