STØVRING: Repræsentanter for hele den nordjyske sundhedssektor samles torsdag 30. januar til innovationsdag i Støvring.

Målet med dagen er at sætte fokus på innovation i den virkelige verden, hvor der udvikles til produkter til sundhedsvæsnet i samarbejde mellem vidensinstitutioner, kommunerne, regionen og de private virksomheder i Nordjylland.

Dagen skal give alle interesserede et indblik i forskellige processer i arbejdet med innovation i den danske sundhedssektor.

Flere oplægsholdere

På programmet figurerer flere oplægsholdere fra sundhedssektoren, der fortæller om deres måde at arbejde med innovation og tværfagligt samarbejde på.

Borgmester Leon Sebbelin (B) deltager i en debat om fremtidens behov for nye innovative produkter sammen med rådmand Jørgen Hein, Aalborg Kommune.

Men også flere virksomheder samt sundhedspersonale deltager, og sideløbende vil der være en solution camp med studerende fra Aalborg Universitet, UCN og SOSU Nord, som sammen skal arbejde på en udfordring fra hverdagen - stillet af Aalborg Kommune.

Mellem oplæggene er der mulighed for at netværke og besøge de flere end 30 udstillere, der spænder lige fra helt nystartede virksomheder til mere etablerede.

Bag arrangementet står Life Science Innovation North Denmark (LSI), Liftup A/S, Wolturnus A/S, Aalborg Kommune, Aalborg Universitet og Danish Healthtech.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...