Lynhurtigt udsolgt af stande til ny messe i Stubhuset

STØVRING: For første gang prøver Stubhuset i Støvring nu at arrangere en alternativ helsemesse.

Det foregår i weekenden 13. og 14. april.

Initiativet er kommet fra to lokale kvinder, Agnes Rønager og Cristina Klastrup, som ledte efter et lokale i Støvring til sådan en messe, og Helle Jørgensen fra Stubhuset var straks med på ideen.

- Vi blev lynhurtigt fyldt op med 27 stande, hvor vi har lagt vægt på forskelligheden. Jeg kan også fornemme, at der er stor interesse for messen både lokalt og lidt længere udenbys fra, så det bliver spændende at se, hvor mange messegæster der kommer i løbet af de to dage, siger Helle Jørgensen.

Der er oven i købet en venteliste med yderligere 10-15 interesserede alternative behandlere.

Agnes Rønager fik ideen i første omgang:

- Siden jeg fik min clairvoyance-uddannelse i 2016, har jag haft lyst til at lave en helsemesse i Svenstrup, hvor jeg bor, men det er ikke lykkedes. Så mødte jeg Cristina Klastrup, som foreslog Stubhuset, hvor Helle straks var fyr og flamme. Det har jo været fantastisk for os to, siger Agnes Rønager, som ud over clairvoyance tilbyder kontakt til afdøde og healing.

Cristina Klastrup bor i Støvring og har firmaet ”Forever living”, hvor hun blandt andet tilbyder behandling af allergi, fobier, musearm og rygsmerter.

Begge messedage er der også en række foredrag om forskellige emner. Her er der plads til højst 50 tilhørere hver gang, og messegæsterne skal selv melde sig til hos de forskellige foredragsholdere på deres respektive stande.

Lørdag kan man blandt andet høre Camilla Holm Khan fortælle om håndlæsning og se Erlinng Chriistensen lave klarsynsdemonstration.

Det gør han igen om søndagen, hvor man også blandt andet kan høre Marianne Nielsen fortælle om regression og Michael Nørgaard fortælle om ”Effektiv øjenbehandling med akupunktur”.

Messen byder også på stande med blandt andet massage, hypnose, irisanalyse, zoneterapi, tankefeltterapi, kraniosakralterapi, tarotkort, sten og krystaller, aroniasaft og naturslik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...