Filmen får biografpremiere 28. november – naturligvis også i Kinorevuen, der markerer premieren med en kold Budweiser og snacks

SKØRPING: Der venter en musikalsk og filmisk oplevelse i ”Western Stars”, når selveste ”The Boss” går til filmen og fremfører sit seneste album i fantastiske omgivelser. Filmen får biografpremiere 28. november – naturligvis også i Kinorevuen, der markerer premieren med en kold Budweiser og snacks.

I dokumentarfilmen ”Western Stars” fremfører den legendariske kunstner alle 13 sange fra sit nye album - ikke alene sammen med sit band, men også med et fuldt symfoniorkester. I enestående omgivelser under katedralloftet i Springsteens egen 100 år gamle lade.

Springsteens første album i fem år, ”Western Stars”, symboliserer en rejse for den amerikanske singer/songwriter, men han er stadig tro mod sine musikalske rødder. Albummet udkom i juni 2019, og blev øjeblikkeligt et hit hos både fans og anmeldere. ”Western Stars” handler først og fremmest om menneskelige relationer og berører eviggyldige temaer som kærlighed, tab, ensomhed og familie.

I dokumentaren ”Western Stars” flettes sangene fra albummet sammen med privat arkivmateriale, der krydres med Springsteens personlige og intime anekdoter om musikken, men også livet, kærligheden og den amerikanske drøm. Denne kombination giver fans et nyt perspektiv – ikke alene på tankerne bag musikken – men også en dybere forståelse af den verdensberømte kunstner, der i september måned i år fyldte 70 år.

Musikken i ”Western Stars” er skrevet og fremført af Bruce Springsteen med gæsteoptræden af hans ægtefælle gennem 26 år – sangeren og guitaristen Patti Scialfa. Bruce Springsteen har selv instrueret og produceret filmen i samarbejde med Thom Zimny.

”Western Stars” kan ses i 47 danske biografer fra den 28. november – herunder også i Kinorevuen i Skørping (enkelte biografer har forpremiere den 27. november).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...