Søs Egelind med til kickstart møde på Volstrup Golfcenter

REBILD: Et nyt lokalt turismenetværk er i sin vorden i Rebild Kommune, og flere end 20 virksomheder var forleden samlet til et kickstart-møde hos Volstrup Golfcenter efter invitation fra RebildPorten.

Til at sparke gang i netværkssamarbejdet havde arrangørerne inviteret skuespiller Søs Egelind.

Med baggrund i sin egen barndom fortalte Søs Egelind bl. a. om, hvordan hun selv bruger fantasien til at overkomme sine egne begrænsninger, og Søs Egelind kom også med konkrete ud på, hvordan man kickstarter og styrker samarbejdet på tværs af turistvirksomhederne i Rebild. Alt sammen på en humoristisk og indsigtsfuld måde.

Efter Søs Egelinds foredrag var der debat og idégenerering blandt de fremmødte virksomheder og blandt turismenetværkets ambassadører: Bente Kirkegaard Pedersen fra Rold Storkro, Niels Moes fra Rebildcentret og Mark Laursen fra RunnersDK, som i dagens anledning fra standin for Jane Andersen fra Comwell.

En af opgaverne gik på at tænke modsat og komme med input til, hvordan man får et turismeerhverv til at blive en fiasko?

Det satte gang i fantasien og udledte nogle sjove, men også relevante svar, og alt i alt var det et godt arrangement, som mundede ud i en fælles målsætning om, at for at blive en mageløs turistattraktion - ja, så må man gøre sig umage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...