26. januar slår Salon Brandt i Støvring dørene op til en endnu mere bæredygtig salon

STØVRING: Lørdag 26. januar får Salon Brandt i Støvring et nyt bæredygtigt look, idet man bliver til en Park Styling salon. Salonens nye navn bliver ’Park by Salon Brandt’.

Jeanette Brandt startede i frisørfaget for 17 år siden, og de seneste ti år har hun været selvstændig frisør i Støvring med Salon Brandt, hvor de længe udelukkende har brugt skånsomme og miljøvenlige produkter, men med skiftet til Park Styling skrues der endnu mere op for bæredygtigheden. Det markeres lørdag d. 26. januar, hvor alle er velkomne til at kigge forbi.

I september 2018 fik Salon Brandt sin egen wellness-afdeling, og der blev ansat en kosmetolog. Selv har Jeanette Brandt også efteruddannet sig som kosmetolog, hvilket hun blev færdig med i maj sidste år. Ligesom med frisørafdelingen drives wellness-afdelingen efter bæredygtige principper.

Der stilles høje krav til en frisørsalon, som vil være en del af Park Styling universet – blandt andet føres der kun styling-produkter, som er skånsomme over for kunden og miljøet. Desuden vil salonens medarbejdere deltage i en række kurser hvert år, der sikrer, at de bogstaveligt talt er med på moden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...