Ældre Sagen i Arden får besøg af Paul Arnbak, når de inviterer til søndagscafe den 15. september

ARDEN: Ældre Sagen i Arden får besøg af Paul Arnbak, når de inviterer til søndagscafe den 15. september kl. 14.00 i Kulturhuset i Arden.

Paul Arnbak har skrevet en fornøjelig og fabulerende bog med titlen ”Sagn og sandheder”. En bog med sagn og fortællinger fra og om sin elskede Mariager Fjord.

Paul Arnvbak vil blandt andet fortælle om historiske personer og begivenheder, der siges at have fundet sted. Han vil fortælle om trolde og kællinger, skibsvrag og sømandsskab, rejer og torsk, jagt på vildgæs, og ikke mindst hvad den kloge nisse fra Mariager Fjord kunne berette…

Herved lægger hans fortællinger sig op ad en folkelig tradition, der går helt tilbage til de islandske sagaer, hvor samvær og fællesskab omkring en spændende fortælling er mindst lige så vigtig, som hvorvidt den er sand.

Det bliver en eftermiddag for alle, der kan lide gode historier, og som har relation til Mariagerfjord-egnen. Her er Paul Arnbak en kendt skikkelse i kraft af præstegerningen, men også som mangeårig spejder- og søsportsleder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...