Unge orienteringsløbere klar til den nye sæson

ROLD: Selvom forårsvejret tog sig en pause, mødte små, store, unge og gamle talstærkt op lørdag den 2. marts ved det lille klubhus på Mosevej, da Rold Skov Orienteringsklub skød sæsonen i gang med træningsløb i Nørreskoven. Hele 53 orienteringsløbere meldte klar til start efter flere måneder i vinterhi.

Lørdagens træningsløb bød på en række forskellige baner - alt fra ’kort, begynder’ til ’lang, svær’. Til dem der trængte til at få genopfrisket afstandsbedømmelsen, var der mulighed for at få afprøvet sin skridttælling på en afmålt strækning, inden turen rundt i skoven.

Undervejs var der lidt ekstra udfordringer, da dele af kortet var fjernet og orienteringen forgik ”i blinde”. Dermed var der god mulighed for at få trænet både kompaskurs og skridttælling. Det var især godt at komme i gang med træningen igen for de medlemmer, som allerede den efterfølgende weekend skulle deltage i ’Nordjysk-2-dags’. Her konkurrerede Rold Skov OK’s medlemmer mod andre orienteringsklubber fra hele landet, samt klubber fra Norge og Sverige.

Tirsdag d. 5. marts var det så børne- og ungdomsløbernes tur. Trods det kølige og fugtige vejr var der et flot fremmøde. Tirsdagens træning bød på fælles opvarmning for alle aldersgrupper og efterfølgende forskellig o-tekniske øvelser, tilpasset børnenes alder og niveau. Der var smil og godt humør hele vejen igennem, og børnene nød at være i skoven igen.

Fremover er der træningsløb for alle hver lørdag kl. 13 forskellige steder i Rold Skov, og træning for børn og unge i alderen 4-18 år hver tirsdag kl. 16.45.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...