Rulleskøjteholdet vil gerne have flere med

SKØRPING: IF Frem Skørpings gymnastikafdeling lancerede for et par år siden et nyt tilbud, nemlig rulleskøjteløb, hvor der hver onsdag eftermiddag løbes på rulleskøjter i Skørping Idrætscenter.

- Træningen er meget alsidig, og inkluderer alt fra leg og basisøvelser til decideret "speedskating", som er hurtigløb på rulleskøjter, fortæller Clas Lau, der er en af de tre dygtige og engagerede ildsjæle bag det rullende tilbud.

- Træningen er fra 3. årgang og ældre. Dog er alderen vejledende, og yngre løbere har også deltaget. Der er plads til både nybegyndere og øvede.

Det er som nævnt hver onsdag, der rulles i hallen. Tilmelding sker via IF Frem Skørpings gymnastikafdelings hjemmeside, men det er også helt ok, at man bare kommer fordi og prøver det et par gange, for at se om det er noget, før man melder sig fast på holdet.

Der er ikke krav til specielle rulleskøjter. Dog skal de skal være helt rengjorte, således at halvgulvet ikke tager skade. Derudover er der krav til brug af hjelm (cykelhjelm) og håndledsbeskyttere, og det anbefales, at børnene også kører med knæbeskyttere.

Foreningen tilbyder også træning til øvede løbere, hvor en stor del af holdet er aktive konkurrenceløbere på et højt nationalt niveau. Løberne fra foreningen har således også i år høstet både guld, sølv og bronzemedaljer ved både de indendørs og udendørs Danmarksmesterskaber.

Så der er gode muligheder for både de meget ambitiøse og dem, der bare ønsker en god gang sjov og motion og massevis af hyggeligt fællesskab.

Rulleskøjteholdet har også en Facebookgruppe, som hedder "Rul i Frem Skørping".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...