Tommy Sørensen blev genvalgt som formand

ARDEN: Arden Socialdemokratiske partiforening har afholdt generalforsamling. Her blev der både vendt politik og valgt personer.

Tommy Sørensen blev genvalgt som formand for den lokale afdeling af Socialdemokratiet. Første gang Tommy trådte ind i bestyrelsen var i 2013 som næstformand. I 2015 skiftede rollen så til formand, som han har været lige siden.

Morten Klessen, EU-kandidat i Nordjylland, kom forbi og gav et oplæg om hans syn på EU. Som han nævnte har mange det med at pege på EU’s dårligdomme, hvilket der naturligvis skal arbejdes på at forbedre, men EU har faktisk været medvirkende årsag til fred i Europa siden 2. verdenskrig.

Per Husted, den lokale folketingskandidat, var inde på nogle af de ting, der er nationalt set er væsentlige, og også her kom miljø og klima i tale.

Leif Skaarup talte om året 2018 som et meget anderledes år i byrådet. Den besparelse, der kom, fyldte meget.

Bestyrelsen består foruden formanden Tommy Sørensen, Ll. Arden, af kasserer Laila Lindtner Nielsen, Astrup, Ninna Støvring, Arden, Gitte Aasted Holm, Akselterp, Anne Mette Værum, Vebbestrup, Per S. Mathiesen, Vebbestrup og Randi Borup, Rold.

Bestyrelsen skal nu konstituere sig med øvrige roller på førstkommende bestyrelsesmøde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...