Pizzeriaet på Torvet i Skørping har fået en større make-over

SKØRPING: ”Papas Pizza” på Torvet i Skørping er blevet moderniseret. Restauranten har fået et lysere og mere moderne look. Også på menukortet er der fornyelse.

Det er indehaver Serdar Keskin, der har valgt at give restauranten en opfriskning for at belønne stedets mange trofaste kunder.

- Jeg overtog restauranten tilbage i 2011, og den var ved at være lidt slidt i kanterne, så de var tid til at give den en større opfriskning. Det har vi nu gjort, og jeg er superglad for resultatet. Her er blevet lyst og indbydende, samtidig med at hyggen er bevaret, fortæller Serdar, der bor i Aalborg, men nyder at have restauranten i Skørping.

- Det er nemt at komme fra Aalborg til Skørping, og jeg er glad for at være her. Skørping er en skøn by, og vi har mange trofaste kunder, også fra mange af de omkringliggende byer. Her kommer man tæt på kunderne, og det havde været helt anderledes, hvis jeg haft en restaurant i Aalborg. Her i Skørping snakker vi sammen og kommer tæt på hinanden. Det kan jeg godt lide, fortæller Serdar.

- En stor del af vores forretning er selvfølgelig take-away, og vi fornyer løbende vores menukort, og har senest lanceret hjemmelavet frisk kebab, som vi sælger rigtigt godt af.

- Da jeg startede med restauranten havde vi måske 10-15 retter på menukortet, nu har vi mere end 100. Der skal være noget for enhver smag, slutter Serdar, der som alle andre pizzarier og take-away-steder har årets største dag den 1. januar, når nytårstømmermændene skal plejes med burgere, pizzaer og måske en frisklavet kebab.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...