Der måtte hentes ekstra stole, kage og kaffe, da der forleden var ”releaseparty” på den nye bog ”Den kolde krig & Regan Vest” i Rebildcentret.

REBILD: Der måtte hentes ekstra stole, kage og kaffe, da der forleden var ”releaseparty” på den nye bog ”Den kolde krig & Regan Vest” i Rebildcentret.

Bogen handler om Den kolde Krig i dansk perspektiv – og om den danske atombunker REGAN VEST, der blev bygget i 1960’erne ved Rold Skov til regeringen, kongehuset og centraladministrationen i tilfælde af udbrud af 3. verdenskrig.

Forfatterne Karsten Hvam Pedersen og Poul Holt Pedersen har tidligere udgivet bestselleren ”Danmarks dybeste hemmelighed” om atombunkeren REGAN VEST.

I samarbejde med lærerne og forfatterne Lars Allan Haakonsen og Henning Brinckmann har de nu skrevet en ny bog, som er velegnet til undervisning i de ældste klasser i folkeskolen og i gymnasiet.

- Vi er fuldstændig overvældede over den interesse, der var for lanceringen af vores nye bog.

- 45 minutter inden arrangementet startede, var alle stole optagede, hvorefter vi fik travlt med at gøre plads til flere.

- Nogle af de sidst ankomne måtte dog nøjes med ståpladser, men alle tog det med højt humør, konstaterer Karsten Hvam Pedersen.

Forfatterne havde til lejligheden inviteret syv af deres REGAN VEST-kilder med på scenen og lod de 175 publikummer stille spørgsmål til alle syv: projektleder Dick Bernbom, landinspektør Lau Bøgeholt-Laursen, pladskommandant Bengt Christensen, rengøringskone Elin Qvist, montør Knud V. Jensen, administrationsansvarlig Per Munch Jensen og heksen og fredsaktivisten, Dannie Druehyld.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...