Maibrit Lykkegaard erstatter Poul Hvidberg-Hansen i Plan, Byg og Vej

REBILD: Efter kun tre måneder på posten har Poul Hvidberg-Hansen af private årsager valgt at opsige sin stilling som chef for Plan, Byg og Vej i Rebild Kommune.

Som ny centerchef har kommunen ansat Maibrit Lykkegaard, der tiltræder i stillingen 1. december.

- Det er meget kort tid siden, vi havde stillingen i opslag, og derfor har vi valgt at tilbyde stillingen til en anden kandidat, der også var fuld opbakning til i ansættelsesudvalget.

- Maibrit Lykkegaard er en dygtig og kompetent leder og jeg glæder mig til samarbejdet, siger kommunaldirektør Jes Lunde.

Maibrit Lykkegaard er 38 år gammel, diplomingeniør og kommer fra en stilling som konstitueret chef for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune. Hun har flere års ledererfaring og et grundigt kendskab til området.

- Det bliver utroligt spændende at blive en del af den planmæssige udvikling af Rebild Kommune - med infrastruktur, bosætning og byudvikling. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med medarbejdere, politikere, borgere og virksomheder, siger Maibrit Lykkegaard.

Maibrit Lykkegaard bygger i øvrigt energien op som flittig løber - tre til fire gange om ugen - så hun glæder sig til at blive præsenteret for Rebild Kommunes flotte terræn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...