Trio con Brio med gæster gav den udsolgte sal en flot jubilæumskoncert

DOKKEDAL: Rådmand Mads Duedahl fra Kulturforvaltningen i Aalborg kommune var forleden med til at fejre et imponerende 10 års jubilæum med koncerter i en tidligere stald på Kystvejen 224 i Dokkedal.

Som rådmanden nævnte det i sin tale, blev de 40 køer for år tilbage skiftet ud med en intim koncertsal med plads til hundrede siddende gæster, og det er ganske imponerende her midt i sommerlandet.

Der har siden starten for ti år siden været seks koncerter hver sommer fordelt med tre før sommerferien og tre efter.

I år er der således, udover jubilæumskoncerten, to koncerter yderligere i juni og tre i august/september.

Som det ofte har været tilfældet før, var der udsolgt til jubilæet, hvor ”Trio con Brio”, der består af Jens Elvekjær på klaver og Soo-Jin Hong på violin samt Soo-Kyung Hong på cello, gav koncert med gæsterne Stine Hasbirk på bratsch og Joel Gonzales på contrabas.

Den meget populære trio, der har spillet i Dokkedal flere gange, kunne i øvrigt selv fejre 20-års jubilæum i forbindelse med starten på en ny koncertsæson i Dokkedal.

Den næste koncert i rækken er allerede søndag 2. juni klokken 16, hvor mezzosopran Andrea Pellegrini og Thea Vesti på guitar spiller værker af Vivaldi, Carl Nielsen og E. Grieg med mange flere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...