Jan Werner Jensen modtog prisen ved et arrangement i Aalborg.

STØVRING: Årets Ejerleder 2019 i Nordjylland er fundet. Prisen går til ejerleder Jan Werner Jensen, Hydrema Holding ApS.

Hydrema udvikler og producerer hydraulisk entreprenørmateriel. Virksomhedene har oplevet enorm vækst de seneste år og har nået en omsætning på næsten 1 mia. kr.

- Jan Werner Jensen er omdrejningspunktet for virksomheden, og som ejerleder har han på imponerende vis formået at fastholde virksomhedens DNA under et generationsskifte med en markant anden ledelsesstil end sin far, der stiftede virksomheden i 1959, fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PwC i Aalborg, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Han har udviklet og skabt vækst i virksomheden, samtidig med at han har udvidet medarbejderstaben og dermed skabt mange nye arbejdspladser.

Hos Nykredit fremhæver man, at Jan Werner Jensen har formået at skabe et brand ud fra visionen om effektivitet, driftsikkerhed og miljørigtigt udstyr -:

- Jan forstår at differentiere sig fra konkurrenterne. For at imødekomme kundernes store efterspørgsel investerer Hydrema hele tiden i nye produktionsanlæg og i flere bygninger, og virksomheden udvikler kontinuerligt nye entreprenørmaskiner, der matcher kundernes ønsker og behov, siger viceregionsdirektør i Nykredit, Christian Vejling.

Hos Dansk Erhverv er man enig i, at Jan Werner Jensen er den rette vinder.

- Han er en ildsjæl, der også under finanskrisen kæmpede for sin virksomhed, der i dag er en international succes, fortæller markedsdirektør i Dansk Erhverv, Jakob Ullegård.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er formål og værdier. De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

I forbindelse med Årets Ejerleder 2019 overraktes for tredje gang en temapris, som gik til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, formål og værdier. Prisen gik til ejerlederne Lars Juhl Frandsen og Peter Helmer Larsen fra Nordic Computer, som har skabt en turnaround i virksomheden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...