Søren Ryge - holder 7. marts foredrag i forsamlingshuset i Aarestrup.

AARESTRUP: Det er en populær herre, Aarestrup Borgerforening torsdag 7. marts har formået at lokke til at holde foredrag i forsamlingshuset.

Det kan arrangørerne fra Aarestrup Borgerforening tydeligt fornemme forud for arrangementet med haveekspert og historiefortæller, Søren Ryge.

- Mange af billetterne er allerede solgt, og man skal derfor heller ikke vente for længe med at købe sin billet, hvis man gerne vil opleve den populære tv-mand fortælle, påpeger formand for Aarestrup Borgerforening, Pernille Wulff.

Gennem det meste af en menneskealder har Søren Ryge fastholdt danskere foran tv-skærmen, hvor han har fortalt om haven, om landskaber i Norden og om de mennesker, der lever dér.

Et fællestræk for de mange udsendelser er, at Søren Ryge møder mennesker med respekt, interesse og oprigtighed. Han er aldrig ironisk, sarkastisk eller distancerende, når han fortæller os om mennesker og deres hverdag, som de selv ser de, og det vil med garanti også skinne igennem 7. marts i forsamlingshuset i Aarestrup, forudser arrangørerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...