Markedet i Rebild Bakker finder sted 1. søndag i advent, men der er rift om standpladerne

REBILD: For mange familier er det efterhånden blevet en fast adventstradition at tage til udendørs julemarked ved Rebild Bakker.

Arrangementet afvikles i år for 18. gang 1. søndag i advent, og som sædvanligt er det Rebild Turistforening og Rebild Borgerforening, der står bag.

Der er sædvanligvis rift om standpladserne på markedet, så hvis man sidder derhjemme og sysler med julerier, som man har lyst til sælge på julemarkedet, er det ved at være på høje tid at melde sig.

- Der er dog en klar betingelse for at være med på julemarkedet i Rebild, betoner arrangørerne.

- Det, man vil sælge, skal have noget med julen at gøre: det kan være julenisser i alle afskygninger, engle, dekorationer, hånddyppede julelys, julekort. Det kan være fine julegaver som smykker, håndstrikkede, lækre sweatere eller sokker, eller det kan være juleæbler, julelækkerier, pyntegrønt eller nogle helt andre juleting.

Skulle man blive lidt brødflov eller tørstig undervejs ved synet af de mange fristende julelækkerier, vil der igen i år være mulighed for at få både pandekager, kakao eller ristede pølser på Julemarkedet.

Og lige i nærheden kan Rebildhus, Rebild Vandrerhjem, Top Karens Hus, Comwell Rebild Bakker, Rold Storkro og Røverstuen hver især byder på spændende menuer til både frokost og eftermiddagskaffen.

Sideløbende med julemarkedet holder Spillemandsmuseet igen i år sin traditionelle julestue 1. søndag i Advent, hvor der er arbejdende værksteder med husflid og håndværk.

På museet kan man bl. a. også gå på jagt efter museets gamle nisse, "Gode Nis" og deltage i en konkurrence for både børn og voksne, og hvis vejret tillader det, vil spillemændene desuden bidrage til den hyggelige stemning med udendørs musik.

Julemarkedet i Rebild er som helhed vokset vældigt meget siden starten ved årtusindskiftet.

- Og vi glæder os igen i år til at byde både stadeholderne og de mange gæster hjertelig velkommen, lyder det fra Rebild Turistforening og Rebild Borgerforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...