Mariagerfjord Gymnasium inviterer lørdag 12. januar til orienteringsmøde for kommende elever og deres forældre

MARIAGERFJORD: Programmet bliver lidt anderledes end normalt, når Mariagerfjord Gymnasium lørdag 12. januar inviterer til orienteringsmøde for kommende elever og deres forældre.

- Tidligere har vi gjort meget ud af at præsentere de enkelte studieretninger på orienteringsmødet, men med gymnasiereformen er dét gledet i baggrunden. De nye elever skal nemlig først vælge studieretning, når de ER startet på gymnasiet.

- Derfor forsøger vi denne gang - i højere grad - at give en fornemmelse af, hvordan det er at gå på Mariagerfjord Gymnasium. Vi vil vise eksempler på skolens levende og aktive studiemiljø, og man kan møde flere forskellige elevudvalg som fx miljørådet, elevrådet, festudvalget og eleverne bag musicalen. Vores elever kan utrolig meget inden for alle områder, og de får lov til det, fordi vi møder dem med en grundlæggende tillid på gymnasiet, forklarer rektor Jette Engelbreth.

I forbindelse med orienteringsmødet vil gæsterne bl. a. blive præsenteret for en smagsprøve på den kommende skolemusical ”Og de levede lykkeligt…”, der har premiere 22. januar.

Ligeledes vil interesserede kunne høre om gymnasiets sproglige fag og internationale tilbud.

Blandt andet er det blevet besluttet, at de sproglige stx-studieretninger fremover skal indeholde en udvekslingsrejse til USA i 2.g, og i 3.g skal eleverne rejse med deres 2. fremmedsprog til enten Tyskland, Spanien eller Frankrig, hvor de bliver privat indkvarteret og skal på sprogskole.

De nye elever på Mariagerfjord Gymnasium kan i det kommende skoleår vælge imellem en to-årig HF-uddannelse, et tre-årigt STX-forløb med i alt ni forskellige studieretninger og en særligt Vhf-linje, målrettet elever med ADHD, autismespektrum-tilstande og tilgrænsende vanskeligheder.

Er man forhindret i at deltage i orienteringsmødet 12. januar, er det muligt at booke et besøg på tlf. 98520855 og lave en aftale om at se gymnasiet og mødes med en gymnasieelev og en elevvejleder på et andet tidspunkt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...