For første gang er alle billetter revet væk til litteraturfestivalen i Skørping

SKØRPING: Litteraturfestivalen Ord i Nord i Skørping er udsolgt for første gang.

Det meddeler en glædestrålende Poul Flou Pedersen på vegne af arrangørerne: Kulturstationen, Bogby 9520, Rold Skov Natur- og Kulturcenter, Mariagerfjord Bibliotekerne og Rebild Bibliotekerne.

Ord i Nord foregår denne gang lørdag 2. februar i Skørping Bibliotek i Kulturstationen og i Kinorevuen lige ved siden af.

Det er netop kapaciteten i biografen, der sætter begrænsninger på antallet af billetter - til 110.

- Vi kunne jo godt have valgt at flytte op i den store sal, men så ville det jo blive et helt andet arrangement. Vi synes, Kinorevuen passer bedst til Ord i Nord. Det giver rigtig god stemning. siger Poul Flou Pedersen, som er bibliotekar i Rebild.

Festivalen modtager støtte fra Kulturrådet i Rebild Kommune, Kulturstationen i Skørping og Rebild Bibliotekerne.

Det er syvende gang, der er Ord i Nord i Skørping, men da det skulle have været sidste gang i oktober 2017, blev man nødt til at aflyse på grund af svigtende billetsalg.

- I mellemtiden har vi jo også tænkt over tidspunktet. Det betyder noget, at vi holder det nu. Der er knap så meget pres på som om efteråret med Bogforum og nye udgivelser, og hvor forfatterne har 117 andre ting, de skal. Denne gang har vi været heldige at få blandet bolsjerne, så der har været større interesse, siger Poul Flou Pedersen.

Programmet byder i år på forfatterne Søren Ulrik Thomsen, norske Britt Karin Larsen, Iben Mondrup, Malene Ravn samt den lokale forfatter Sandra O’Brien, som præsenterer sin nye novellesamling ”Når månen går ned” lørdag formiddag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...