Ole Jensen, formand for Rold Skov Orienteringsklub, fik et skulderklap for sin store indsats i klubben

ROLD SKOV: En fremgang i medlemstallet fra 35 medlemmer i 2010 til ikke færre end 190 i 2018.

Det er hovedforklaringen på, at formanden for Rold Skov Orienteringsklub, Ole Jensen, netop er blevet hædret med en pris i forbindelse med et ledermøde for de Nord- og Midtjyske O-løbere.

Prisen gives til en klub eller en person, for den helt ekstraordinære resultatsøgende indsats for at få specielt unge ind i aktiv idræt.

- Og det helt fortjent, at Ole bliver hædret med denne pris blandt de mange andre dygtige ledere, udtaler næstformand i Rold Skov OK, Michael Niss, der også selv deltog i mødet i Skive.

Medvirkende til den flotte medlemsudvikling er, at Rold Skov OK pt. tæller Nordjyllands største ungdomsafdeling med hele 75 unge under 18 år.

En udvikling, som naturligvis glæder den nykårede prismodtager.

- Jeg er da både stolt og beæret over, at prisen netop tilfaldt mig personligt, siger Ole Jensen.

- Men, fortsætter han, - uden en stor og dygtig stab af leder og trænere i klubben, ville det aldrig være sket, så prisen lige så meget mine mange hjælperes fortjeneste.

- Især i ungdomsafdelingen har vi meget stor hjælp af forældre til de mange glade børn, vi træner med hver tirsdag og lørdag.

Den flotte medlemsudvikling i Rold Skov OK betyder i øvrigt, at klubben har fået et positivt problem.

Klubben er for længst vokset ud af det ellers hyggelige lille klubhus på Mosevej, der blev bygget af det danske militær i 1936, altså for over 80 år siden.

- Når vi skal mødes og diskutere, planlægge eller undervise må vi nu ud i byen og leje os ind i fremmede lokaler, hvilket selvsagt er dyrt og meget besværligt.

- Så vores næste store mål er ”foden under eget bord”, eventuelt sammen med de andre store outdoor klubber i Rold Skov området, bebuder en glad Ole Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...